Om Lugnets Gård & Friskvård

Lugnets Gård & Friskvård är ett företag som startade under våren 2015. Jag som driver detta företag heter Anette Hansson och bor tillsammans med min familj i Vallsta. Jag är certifierad massageterapeut sedan år 2005 då jag utbildade mig vid Dehners massageskola.
Då jag ständigt varit intresserad av allt som har med friskvård att göra så vidareutbildade jag mig år 2007 inom terapeutisk behandling, koppningsmassage och därefter öronakupunktör inom NADA-metoden.

Min verksamhet riktas både mot företag och mot privatpersoner. Företaget är ansluten till Actiway (Friskvårdschecken).

Tidsbokning sker lättast via telefon eller SMS ! Välkommen att höra av dig!
Självklart har jag tystnadsplikt!
Företaget är godkänd för FA-Skatt och innehar patient & ansvarsförsäkring genom SFKM (Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin)

Kommentarer är stängda