Övriga behandlingar

Massageljusbehandling

En otroligt skön och avslappnande massagebehandling då man värmer upp ett massageljus som har tillsatser av härligt doftande eteriska oljor.
Det varma stearinet hälls på ryggen & masseras in på stela muskler, en mycket uppskattad behandling för en frusen själ!

Massageljusbehandling:
Delkropp 30 min 450,-
Helkropp 60 min 700,-

Hot Stone massage

En skön behandlingsmetod där de varma stenarna läggs ut över din kropp samtidigt som du masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten används aromaoljor.
Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning, ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för dig som vill varva ner. Hot Stone massage är bra för dig som:

  • Har besvär med muskelspänningar, knutor eller kramp
  • Behöver varva ner/är stressad
  • Har dålig blodcirkulation
  • Vill ge dig själv en total avslappning

När bör man inte få Hot Stone massage?
Hot Stone massage är inte lämplig om du har diabetes, högt blodtryck, hjärtsjukdomar, ej heller om du äter blodförtunnande medicin eller är gravid.

Hot Stone massage:
Delkropp 30 min 450,-
Helkropp 60 min 700,-

Infrarött ljus (IR –behandling)

Det infraröda ljuset har en direkt & väldigt god påverkan på muskler och leder, ger en värmande effekt vilket leder till en ökad endorfinproduktion som lindrar smärta & stelhet i leder & muskler.
IR ökar också syresättningen i cellerna, stärker elasticiteten i bindväven samt ökar lymf – & blodcirkulation.
Om man ej kan masseras t.ex. Vid svår reumatisk smärta, akut ryggskott, nackspärr etc. då är behandling med infrarött ljus ett bra alternativ.

Infrarött ljus IR-behandling:
Ca 30 min 195,-

Öronljusbehandling

Av värmen bildas ett undertryck som får vaxet att sugas ut & vaxproppar att lossna.
Öronljusbehandlingen kan verka lindrande & avslappnande vid:
Förkylningar, öronvärk, bihålsinflammation, tinnitus, öronsus, huvudvärk & migrän.

Behandlingen tar ca 30 min

Öronljusbehandling:
Ca 30 min 195,-

Paraffin behandling av händer eller fötter

Djupt fuktgivande behandling för både händer och fötter, som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer/fötter och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in fukt & värme i huden, Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter samt har en otroligt avslappnande effekt.

Huden blir mjuk och sammetslen redan efter första behandlingen och har dessutom effekt på ben och led, skivande naglar samt ökar blodcirkulationen. Behandlingen motverkar åldrandeprocessen och är djupt fuktgivande. Paraffinbad är särskilt populära på vintertiden då huden är utsatt för låga temperaturer ute.

Paraffinbadsbehandling av händer eller fötter:
Ca 30 min 195,-

Kommentarer är stängda